Goed gesprek?

Goed gesprek? Het delen van gevoelens lucht op….

Als agrarisch ondernemer ben je best veel op jezelf aangewezen. Je neemt zelf je beslissingen, groot en klein. Misschien heb je een partner, een compagnon of een collega waar je mee praat. Misschien ook wel niet, of vind je praten met anderen best lastig. Het kan ook zijn dat je met zaken rondloopt die als een steen op je maag liggen en die je eigenlijk niet met iedereen wilt of kunt bespreken.

Je kunt bijvoorbeeld te maken hebben met financiële problemen. Of je loopt vast in je bedrijfsvoering en het wordt je allemaal te veel. Problemen kunnen ook een psychische of relationele achtergrond hebben. En weet je..? Het maakt niet uit waar het over gaat. Als jij er last van hebt is het de moeite waard om er met iemand over te praten!

Heb je -om welke reden dan ook- behoefte aan een goed gesprek over kleine en/of grote zorgen in je leven of je bedrijf? Bij AgroCoach vind je een deskundige en neutrale gesprekspartner die naar jouw verhaal luistert en die -als jij dat wilt- je verder op weg kan helpen.

Jouw verhaal wordt door mij uiteraard altijd vertrouwelijk behandeld.

AGRARISCH COACHING VIDEO

Wie is….

Als agrarische coach van AgroCoach helpt Dik Veefkind je om duidelijkheid te krijgen in de keuzes die je kunt maken, en wat daar van de gevolgen zijn. Dat kan bijvoorbeeld door een i-DNA scan te maken. De i-DNA scan maakt jou als persoon zichtbaar. De scan geeft inzicht in jouw unieke eigenschappen en de combinatie van die unieke eigenschappen. Hoe bewuster je met deze eigenschappen kunt omgaan, hoe meer jij in je kracht komt. Tijdens een aantal bijeenkomsten bespreekt hij met je en eventueel andere betrokkenen wat de resultaten en gevolgen zijn van de keuzes die je hebt. Hij houdt je -waar nodig- ook een spiegel voor! Passen je plannen bij jouw persoonlijkheid en omstandigheden?

Meer over AgroCoach

Meer weten over Agrarische Coaching door AgroCoach?

NEEM DIRECT CONTACT OP!