hulpverlening boeren begeleiding coaching agrocoach agrarischecoaching

Goed gesprek?

Goed gesprek? Hulpverlening aan boeren begeleiding & coaching  bij AgroCoach agrarischecoaching

Als agrarisch ondernemer ben je best veel op jezelf aangewezen. Je neemt zelf je beslissingen, groot en klein. Misschien heb je een partner, een compagnon of een collega waar je mee praat. Misschien ook wel niet en voel je je eenzaam, of vind je praten met anderen best lastig. Het kan ook zijn dat je met zaken rondloopt die als een steen op je maag liggen en die je eigenlijk niet met iedereen wilt of kunt bespreken.

Je kunt bijvoorbeeld te maken hebben met financiële problemen. Of je loopt vast in je bedrijfsvoering en het wordt je allemaal te veel, vanwege de veranderende regelgeving of de maatschappelijke druk. Problemen kunnen ook een psychische of relationele achtergrond hebben. En weet je..? Het maakt niet uit waar het over gaat. Als jij er last van hebt is het de moeite waard om er met iemand over te praten!

Heb je -om welke reden dan ook- behoefte aan een goed gesprek over kleine en/of grote zorgen in je leven of je bedrijf? Bij AgroCoach vind je een deskundige, neutrale en onafhankelijke gesprekspartner die naar jouw verhaal luistert en die -als jij dat wilt- je verder op weg kan helpen.

Jouw verhaal wordt door mij uiteraard altijd vertrouwelijk behandeld.

Hulpverlening aan boeren begeleiding & coaching  bij AgroCoach agrarischecoaching. Jouw stap naar de toekomst.

Video gevolgen regelgeving

In de video die je hiernaast kunt bekijken legt Dik Veefkind van AgroCoach uit wat de gevolgen van de veranderende regelgeving voor boeren kunnen zijn. Ervaar je spanning, stress of oververmoeidheid als gevolg van de ontwikkelingen in de sector? En wil je werken aan de kwaliteit van jouw leven? Neem dan eens contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Meer over AgroCoach

Meer weten over Agrarische Coaching door AgroCoach?

NEEM DIRECT CONTACT OP!